Een avondje gezelligheid,
pal voor je deur: de skilift en chalet zijn terug!

Reserveer nu de skilift en chalet!

Terug van weggeweest: onze authentieke skilift & chalet experience met compleet drank & gourmet-arrangement. Makkelijker kan niet: na het boeken bezorgen wij de skilift (voor max. twee volwassenen) of het chalet (voor een gezin met twee kinderen) op je gewenste avond voor de deur. De ochtend na jouw avondje genieten in deze knusse homes away from home halen wij de boel weer op, inclusief alles wat je hebt gebruikt. Afwassen is dus niet nodig.

  • Gourmet diner arrangement
  • Kip, rund, gamba, worst en groenten om te grillen. Sauzen, brood, salade, fles wijn naar keuze (alternatief: 6 flesjes bier naar keuze) Toetje na.
  • Te boeken voor Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel met gratis bezorging. All-in prijs €175,-. Één gemeente daarbuiten kan geboekt worden met €50,- transportkosten extra.

Mail naar daykantoor@outlook.com om te boeken of bericht ons direct via DEZE knop.

Scroll naar boven

Amstelveens Jeu De Boules Toernooi 2023

Amstelveen: rol de ballen uit! Want het gezelligste evenement met een Franse twist komt eraan.

Op 8 oktober verandert het Stadshart in een jeu de boules-paradijs! Om 11:00 kun je de crème de la crème van de Nederlandse boules-wereld in actie zien en in de middag is het jouw beurt om te stralen tijdens het vrienden- en familietoernooi. Stel je team van 3 samen en strijd om de felbegeerde wisselbeker en de eervolle titel “Bouler van het jaar Amstelveen”.

Schrijf je team snel in door een mail te sturen naar daykantoor@outlook.com. Een bevestigingsmail maakt je deelname officieel!

Het jeu des boules toernooi is een samenwerking van Amstelveen Sport, DAY Tapasbar Amstelveen en de Nederlandse Jeu des boules bond.