Menukaart

Wij zijn trots op onze menukaart goed gevuld met everyday food. Oftewel: eerlijk en lekker eten, gevarieerd, ongelofelijk vers en huisgemaakt. Onze keuken is Noord-Mediterraans en heeft een ambachtelijk geschoold team onder leiding van Stefan de Jong.

Eten doen we samen. Kinderen krijgen een speciale menukaart en veel gerechten zijn gemaakt om samen van te genieten. Iedere eerste dinsdag van de maand kun je aanschuiven bij onze Table d’Hôte. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, alles kan.

Scroll naar boven

Amstelveens Jeu De Boules Toernooi 2023

Amstelveen: rol de ballen uit! Want het gezelligste evenement met een Franse twist komt eraan.

Op 8 oktober verandert het Stadshart in een jeu de boules-paradijs! Om 11:00 kun je de crème de la crème van de Nederlandse boules-wereld in actie zien en in de middag is het jouw beurt om te stralen tijdens het vrienden- en familietoernooi. Stel je team van 3 samen en strijd om de felbegeerde wisselbeker en de eervolle titel “Bouler van het jaar Amstelveen”.

Schrijf je team snel in door een mail te sturen naar daykantoor@outlook.com. Een bevestigingsmail maakt je deelname officieel!

Het jeu des boules toernooi is een samenwerking van Amstelveen Sport, DAY Tapasbar Amstelveen en de Nederlandse Jeu des boules bond.