Groepen

Wilt u met een groepje van 10 personen of meer bij DAY komen genieten? Dat kan natuurlijk! 

Hoe reserveert u?

Stuur een mail naar greatday@dayfoodbar.nl met de door u gewenste datum, het aantal personen en een van de onderstaande keuzes. 

Groepslunch

Keuze 1. Soepje van de dag met een mix van onze lekkerste sandwiches à €13,50 p.p.

Keuze 2. Soepje van de dag met een mix van onze lekkerste sandwiches, frisse salade om te delen en vers gebakken frieten à €16,00 p.p.

Groepsborrel

Als u met een gezelschap van tien personen of meer bij DAY wilt borrelen hoeft u in principe niets vooraf te bestellen. U kunt alle drankjes en hapjes op de dag zelf bestellen. Uiteraard kunt u vooraf wel een budget bepalen en afspreken. Wij werken niet met drankarrangementen. 

Groepsdiner

Keuze 1. Een tweegangendiner bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een dessert. Als voorgerecht bieden wij een plank met de lekkerste mediterrane hapjes om te delen, als hoofdgerecht een keuze uit de steak van de dag, de vis van de dag of onze vegetarische ravioli’s (de keuze hiervan kunt u tijdens het voorgerecht doorgeven) en als dessert een plankje  met de lekkerste zoete gerechtjes om te delen. Het tweegangendiner kost €30,50 p.p.

Keuze 2. Een driegangendiner bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Als voorgerecht bieden wij een plank met de lekkerste mediterrane hapjes om te delen, als hoofdgerecht een keuze uit de steak van de dag, de vis van de dag of onze vegetarische ravioli ’s (de keuze hiervan kunt u tijdens het voorgerecht doorgeven) en als dessert een plankje met de lekkerste zoete gerechtjes om te delen. Het driegangendiner kost €35,50 p.p.

Betaling

U kunt bij ons op de dag van bezoek kosteloos contant betalen of met pin en alle creditcards.

Wenst u een factuur op naam te ontvangen? Dan brengen wij hier € 15,00 administratiekosten voor in rekening. Voor een factuur op naam gelden de volgende spelregels:

  • De factuurgegevens dienen vooraf aan het bezoek per mail te worden aangeleverd via daykantoor@outlook.com
  • De factuur wordt uitsluitend per pdf per email aangeboden. 
  • De betaaltermijn van de factuur is 8 dagen na ontvangst van de factuur per mail.
  • De factuur dient op de dag van bezoek te worden ondertekend voor akkoord.
Scroll naar boven