Dineren in de skilift

3e36f108-b977-4ad5-b4a6-74c56a7eede4

UNIEKE ERVARING: DINEREN IN DE SKILIFT BIJ DAY FOODBAR AMSTELVEEN

14 NOVEMBER 2018

In de winter buiten eten, dat kon al in de gezellige en verwarmde tent bij Day foodbar in Amstelveen. Dineren in een skilift? Dat kon nog niet! Vanaf 20 november wel. Speciaal en knus dineren in de skilift met twee tot vier personen.

Optimaal genieten van een exclusief ‘liftdiner’. Uniek in Amstelveen gezellig eten terwijl je je waant in wintersportgebied. Een kacheltje zorgt voor extra warmte. Ingebouwde lampjes en zelfs een ouderwetse cassettespeler met cassettebandjes zorgen voor het complete plaatje.

Day Members, het gratis membership voor leden van Day foodbar, hebben voorrang op de skiflift. Reserveringen kunnen per mail naar dayamstelveen@gmail.com of 020 – 760 53 55. Lid worden kan op de website: https://www.dayfoodbar.nl

Volg de vorderingen van de installatie en de werkzaamheden rond de skilift op https://www.facebook.com/dayfoodbaramstelveen/

Over Day foodbar – Een eigentijds restaurant met oog voor detail en wensen van de gast. Veel lokale producten en diensten staan centraal in de bedrijfsvoering. Day foodbar Amstelveen opende in oktober 2014 haar deuren en is uitgegroeid tot een begrip in Amstelveen. Het vervult een wens van vele Amstelveners die met het hele gezin willen genieten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top